Fredag den 30. november holdt Kalundborgegnens Erhvervsråd årets sidste B2B-netværksmøde på Kalundborg Havn. Omkring 40 personer fra virksomheder i Kalundborgområdet var mødt op til lidt morgenmad og ikke mindst et oplæg om Kalundborg Havns fortid og fremtid.

Mødet fandt sted i havnekontorets mødelokale, som har vel nok byens bedste udsigt, nemlig ud over vandet og en del af havnens kajer. Havnedirektør Bent Rasmussen startede med at fortælle om dagens skibsanløb, som man delvist kunne se fra mødelokalet. Dagens skibsanløb var nemlig en meget god præsentation af de meget forskellige typer gods, som havnen håndterer til daglig.
Blandt andet lå der et skib ved kaj 13, som lastede hvede, mens der var ved at blive gjort klar til losning af en stor transformer ved kaj 12. På den anden side af havnebassinet ved kaj 5/6 var der aktivitet i containerterminalen i forbindelse med det ugentlige anløb af et containerfeederskib fra Unifeeder, mens kaj 10 skulle benyttes til losning af kalilud, som skulle ind til tankterminalen.
Bent Rasmussen gav et detaljeret indblik i havnens historie, som faktisk ikke er specielt lang, idet udbygningen fra færge- til industrihavn først for alvor startede i 1990’erne. Selvfølgelig hørte deltagerne også om havnen, som den ser ud i dag og ikke mindst fremtidsplanerne i form af Ny Vesthavn.
Til sidst i programmet var der selvfølgelig også sat tid af til networking og almindelig hyggesnak.

Scroll to Top