Kalundborg Havn oplever stor udvikling, med bl.a. en nystartet containerhavn og en ny containerkran på vej, og søger derfor endnu en medarbejder til at betjene vores container-mobilkraner af typerne Gottwald og Fantuzzi.

Det er et krav, at du har certifikat til betjening af Mobilkraner >30 tons – meter, og det vil være en fordel, at du har erfaring med containeroperation i denne type mobilkraner. 

Havnen opererer desuden med to portalkraner, en Sennebogen-mobilkran, en Travelift og en teleskoplæsser. Certifikat til betjening af disse vil være en fordel.

Vi søger en ny medarbejder til udvidelse af vores kran- og vedligeholdelsesafdeling. Vores nye kollega skal sammen med havnens øvrige kranførere og vedligeholdelsesafdeling, udføre krankørsel og vedligeholdelse af havnens anlæg og materiel, samt alle former for forefaldende arbejde.

Vi søger en medarbejder med en høj arbejdsmoral og som tager vedligehold af kranmateriellet som en selvfølge.

Vi laster og losser skibene i alle døgnets timer. Normal arbejdstid er fra kl. 07.00 til 15.30, fredag til kl. 15.00, men du skal være indstillet på, at der kan forekomme forskydning af arbejdstiden i forbindelse med skibsanløb. Der er mulighed for at afspadsere optjent overtid, når det passer ind i havnens øvrige aktiviteter.

Såfremt dette kunne have din interesse, er du velkommen til at kontakte os for yderligere informationer.

Driftschef Jacob Laursen 23 37 73 10

Eller

Kalundborg Havns Driftsafdeling: 59 53 40 04

Du kan sende din ansøgning og dit CV på: job@kalundborghavn.dk

Alle personlige oplysninger behandles i henhold til GDPR-lovgivningen.

Ansøgninger besvares løbende, og stillingen besættes, når den rigtige kandidat er fundet.

Scroll til toppen