Onsdag den 26. oktober kl. 13.30 inviterer vi til spændende paneldebat på standen, efterfulgt af smagning af lokal vin fra Røsnæs Vingård og pølser fra Slagter Jacob.

Messen foregår på Lokomotivværkstedet, Otto Bussesvej 5A, 2450 København SV, Danmark

Kalundborg Havn som hele Sjællands containerhavn – potentialer, perspektiver og muligheder

Der håndteres i dag kun containere i to havne på Sjælland – hos Kalundborg Havn og hos Copenhagen Malmö Ports (CMP). Sidstnævnte håndterer på nuværende tidspunkt den største andel. Men efter CMP’s udmelding om at containerterminalen vil blive nedlagt senest i 2020, skal der findes en ny havn til containerhåndtering på Sjælland. En opgave af stor betydning for erhvervslivet og for samfundet som helhed.

Det ligger endnu ikke fast, hvem arvtageren bliver, men fra Kalundborg Havns side ønsker vi at spille os selv på banen som en oplagt kandidat som fremtidens containerhavn for hele Sjælland. Vi har viljen, kompetencerne og ikke mindst erfaringen til at kunne løfte opgaven. Fordelene ved Kalundborg Havn tæller bl.a.:

  • Central placering for sø-trafikken med havn lige ud til dybvandsruten fra Nordsøen til Østersøen
  • 15 meters vanddybde både i indsejlingskorridoren og ved vores kajer
  • Etablering af en 400.000 kvadratmeter stor Ny Vesthavn der står klar inden 2020
  • Et omfattende og veletableret maritimt miljø

Dertil kommer, at vi i Kalundborg er begunstiget af et erhvervsvenligt bagland og den største erhvervsklynge uden for hovedstadsområdet. En erhvervsklynge hvor aktørerne i fællesskab forstår at indgå i et konstruktivt samarbejde om at skabe det bedst mulige erhvervsklima i området.

Vi er meget interesseret i at høre erhvervets og andre interessenters indspil i denne sammenhæng.

Så kig forbi os på stand 1200, og deltag i debatten om de potentialer, perspektiver og muligheder, der ligger i en fremtid med Kalundborg Havn som hele Sjællands containerhavn. Onsdag den 26/10 kl. 13.30 afholder vi en spændende paneldebat om emnet, efterfulgt af smagning af lokal vin fra Røsnæs Vingård og pølser fra Slagter Jacob.

Klik på nedenstående link for at få gratis entrebillet til messen.

http://www.danishmaritimefair.dk/visitors/registration-form/?idtid=111071

Vi glæder os til at se jer.

 

Scroll to Top