Kalundborg Havn

Igen i år er Kalundborg Havn scene for en duel i tv-programmet “Versus”. Det er havnens autentiske udtryk og venlige ansatte, der får produktionsholdet til at vende tilbage.

Sidste år så vi kranføreren Bjarne fra Kalundborg Havn vinde tv-programmet “Versus”, da han fra sin Gottwald-kran fik placeret en container hurtigere end sin modstander. Og igen i år kommer Versus på besøg for at optage en dyst til programmet.

Hvad duellen går ud på, må du vente med at se til efteråret, hvor DR1-programmet sendes over 10 fredage. Vi kan dog afsløre, at duellen foregår med en duellant henholdsvis til havs og til lands, og at det netop er de omstændigheder, der gør Kalundborg Havn til en oplagt location for optagelserne.

Det er produktionsselskabet Mastiff, der producerer udsendelserne for DR, og programmets tilrettelægger, Christian Frederiksen, lægger især vægt på havnens omgivelser, når det kommer til valget af location.

“Omgivelserne er dejligt autentiske, og havnemiljøet på Kalundborg Havn passer perfekt til vores duel. Vi har brug for god plads til både vores kamerafolk og de deltagende i duellen, og praktikken på Kalundborg Havn kunne ikke være bedre,” siger han.

Men også Kalundborg Havns åbenhed og de ansattes venlighed har medvirket til, at Mastiff igen i år har spurgt Kalundborg Havn, om de vil huse produktionsholdet og duellanterne.

“Det er venlige folk vi møder på Kalundborg Havn. Vi oplever ellers ofte en lukket dør, når vi kontakter folk og beder om lov til at filme, men på Kalundborg Havn møder vi kun rare mennesker. Kent, der er driftchef, har endda budt ind med idéer til optagelserne og har blandt andet foreslået, at vi sender et kamera op i en kran for det gode overbliks skyld. Det er altså en sjældenhed at møde den slags,” siger Christian Frederiksen, der også afslører, at duellen på Kalundborg Havn er blandt den største og mest spektakulære i dette års udgave af Versus.

Scroll to Top