Kalundborg Havn havde den 19. august besøg af indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek (S), der bl.a. var interesseret i at høre om motorvejens betydning for udvikling af havnen. Ministeren fik også en rundvisning på Ny Vesthavn, hvor han bl.a. så APM Terminals’ containerterminal.

Kaare Dybvad Bek deltog i forhandlingerne om Infrastrukturplan 2035, hvor det bl.a. er aftalt at igangsætte Kalundborgmotorvejens tredje etape fra Regstrup til Kalundborg i 2022. Fire år senere, i 2026, vil motorvejen stå klar, hvis alt går vel.

Ministeren besøgte Kalundborg Havn for bl.a. at høre om motorvejens betydning for havnens udvikling og om betydningen af samme for virksomheder, der er lokaliseret på og nær havnearealerne.

Havnen havde inviteret en række af havnevirksomhederne og samarbejdspartnere til en drøftelse i havneadministrationen. Drøftelsen var meget positiv, og der blev talt om infrastruktur og vækst blandt andet, og glæden over udsigten til en motorvej helt til Kalundborg var delt af samtlige deltagere.

Efter mødet i havneadministrationen tog hele delegationen til Ny Vesthavn, hvor Dennis Olesen, managing director og chef for Norden for APM Terminals fortalte om, hvorfor man valgte at etablere sig i Kalundborg og om hvilke forventninger man har.

Scroll to Top