footer_logo_da

KALUNDBORG HAVN UDVIDER MED 330.000 M²

PLADS TIL AMBITIONER

Tilføjelsen af Ny Vesthavn giver dig og din virksomhed en lang række fordele ved at etablere sig på havnen. Du får adgang til et af de største industriområder tæt på hovedstadsområdet med adgang til kvalificeret arbejdskraft. Havneudvidelsen betyder desuden, at vi kan tilbyde 15 meters vanddybde til glæde for større fartøjer. Med Ny Vesthavn kan vi tilbyde en kajnær placering uden private boliger i nærheden, samt mulighed for at blive en del af en klynge, plads til udvidelse, topmoderne tankfaciliteter og meget mere.

ikon1

330.000 NYE KVADRATMETER

De ekstra kvadratmeter i Kalundborg Havn ligger fordelagtigt placeret uden for bymidten og i god afstand til beboelse. Samtidig giver en lempelig lokalplan mulighed for at bygge helt op til 38 meter opad. En fornuftig infrastruktur giver desuden nem adgang til E20 og rute 23.

ikon2

PLACERING LIGE UD TIL T-RUTEN

Et af havnens allerstærkeste kort er dens centrale placering for søtrafikken ud til dybvandsruten i Storebælt, der forbinder Østersøen og Nordsøen. Dermed er den blå forbindelse mellem Kalundborg og centrale markeder optimal.

ikon3

15 METERS VANDDYBDE

Ny Vesthavn er Sjællands eneste dybvandshavn med 15 meter dybt vand. Det dybe havnebassin strækker sig langs hele den 500 meter lange kaj, der er opført som en del af havnens state-of-the-art faciliteter. Ny Vesthavns dybe vand udgør en fremtidssikring af din virksomheds forsyningskæde og eksportmarkeder.

ikon4

ERHVERVSVENLIG KOMMUNE OG LOKALPLAN

Med opførelsen af Ny Vesthavn i en erhvervsvenlig kommune og i god afstand fra by og beboelse er der optimale driftsvilkår for virksomheder med base i det nye havneområde. Blandt andet garanterer kommunen hurtig sagsbehandling og har ingen dækningsafgift. Lokalplanen er ideel for virksomheder med behov for plads, og gør det blandt andet muligt at bygge højt.

 

SKAL DIN VIRKSOMHED VÆRE MED?

Udfyld formularen forneden eller ring på tlf. 59534009 og book et møde.

 
Invalid Email
Invalid Number

Kalundborg Havn forbeholder sig retten til at kontakte dig på de indtastede oplysninger med henblik på videre samarbejde, salg, eller markedsføring.

Siden begyndelsen har vi udvidet faciliteterne mange gange, og hver gang har samarbejdet med kommunen været konstruktivt og produktivt. Og det er ikke kun kommunen, som støtter op om den lokale industri - også havnen er en vigtig partner. Samarbejdet med havnen er fantastisk. Vi møder altid opbakning og konstruktive løsninger.

Direktør Leon Sloth Skovbo, Avista Oil Denmark A/S

Følg os på:
Facebook.com
LinkedIn

footer_logo_da

Kalundborg Havn
Baltic Plads 2
4400 Kalundborg
Tlf: (+45) 5953 4000
E-mail: info@portofkalundborg.dk

Scroll to Top