Ny økonomi- og regnskabsmedarbejder

Jonas Nielsen er ny økonomi- og regnskabsmedarbejder i Kalundborg Havn.

Kalundborg Havn har fra 1. september ansat Jonas Nielsen som ny økonomi- og regnskabsmedarbejder. Jonas har en baggrund som revisorassistent og tidligere arbejdet i revisionsbranchen og med bogholderi og økonomi.

Jonas har ansvaret for en række administrative og økonomiske opgaver, såsom regnskabsafstemning, bogholderi og revision, som sikrer, at Kalundborg Havn har en sund økonomi. Han skal arbejde tæt sammen med kontorchef Claus og kontorassistent Hanna som tilsammen udgør havnens økonomiafdeling.

Uddannelsesmæssigt er Jonas revisorassistent og har igennem en årrække arbejdet både i revisionsbranchen og med bogholderi og økonomi. Med sin omfattende erfaring inden for revision og økonomistyring bringer Jonas en solid faglighed til Kalundborg Havn, hvor han vil bidrage til at optimere de økonomiske processer og sikre præcis og rettidig rapportering.

Derudover vil han stå for løbende opfølgning på budgetter og sørge for, at havnens finansielle forpligtelser overholdes i henhold til gældende lovgivning og interne politikker. Hans stærke forståelse for regnskab og økonomi vil være med til at sikre, at Kalundborg Havn fortsat har en solid økonomisk platform for fremtidig vækst og udvikling.

Jonas er 29 år gammel og bor i Ubby/Jerslev med sin kæreste. De har allerede et barn på 2 år og venter en lille ny i slutningen af oktober.

Velkommen ombord.

Scroll to Top