Krydstogt

Kalundborg havn har i mere end 10 år været krystogtsdestintion for flere krydstogtsrederier. Beliggenheden centralt i Danmart og 9 sømil fra T-ruten – dybvandsruten til Baltikum gør at Kalundborg ligger perfekt for krydstogter i det Baltiske område og sejltiden bliver minimeret med ca. 12 timer.

Kalundborg Havn kan imødekomme både:

Turn around calls – perfekt for skibe med en dybgang over 7,6 meter og kun 1 time og 30 minutters kørsel fra Kastrup lufthavn.
Transit calls – en oplagt mulighed for at vise passagerene den unikke natur og de mange charmerende attraktioner i Vestsjælland.
Transfer calls – tilbyd jeres gæster en tur til København undervejs gennem Storebælt.

Et krydstogtsbesøg i Kalundborg en en blanding af aktivitet og afslapning. Vi tilbyder en stor varietet af muligheder for, hvordan man kan tilbringe sin dag i Kalundborg.

Kalundborg Havn er medlem af det danske krydstogtsnetværk Cruise Copenhagen Network og den europæiske krydstogtssammenslutning Cruise Europe.

Cruise Kalundborg

Kalundborg Havn har gennem de senere år udviklet sig til at blive en fast destination for anløb krydstogtsskibe. I foråret 2007 blev Cruise Kalundborg stiftet med Kalundborg Kommune, Kalundborg Turistråd, Kalundborg Handelsstandsforening og Kalundborg Havn som grundmedlemmer.
Foreningens formål er at markedsføre Kalundborg overfor krydstogtsrederier med henblik på at tiltrække krydstogtsskibe til Kalundborg samt at geare Kalundborg by til anløbene.

Scroll til toppen