Containerterminal

APM Terminals driver containerterminalen på Kaj 18 med en 500 meter lang kaj og 15 meters vanddybde samt et samlet areal på i alt 330.000 kvadratmeter. Terminalen har to faste ugentlige anløb fra Unifeeder og Laura Mærsk – Verdens første e-metanoldrevne containerskib.

Der er to ugentlige feederanløb i Kalundborg hvoraf det ene er containerskibet Laura Maersk – Verdens første e-methanoldrevne containerskib det andet er Unifeeders containerfeederskibe, der forbinder Kalundborg med containerterminalerne i Hamburg, Bremerhafen og Aarhus. Derfra er der forbindelser videre ud i verden.

Terminalen håndterer alle typer gods og tilbyder service 24/7

APM Terminals kan kontaktes her:

E-mail: kal.ops@apmterminals.com

Telefon: +45 89348830

Fødevare- og Veterinærgrænsekontrol

Kalundborg Havn er godkendt som grænsekontrolsted for import af fødevarer og produkter af både animalsk og ikke-animalsk oprindelse. Grænsekontrolfaciliteterne er spritnye og til rådighed tæt på containerterminalen, for at sikre mindst mulig transittid.

Læs mere om grænsekontrollen her

Kalundborg Logistikcenter

Schultz Shipping Group A/S råder over et område på 27.000 kvadratmeter areal på Ny Vesthavn. Her operer de med et 4.000 kvadratmeter stort lager og logistikterminal – Her håndterer Schultz bl.a. containere til bla. tømning, fyldning, stripning, ompakning, rengøring og vedligehold.

Schultz Shipping Group A/S kan kontaktes her:

E-mail: anders.randrup@schultzgroup.eu

Telefon: +45 54340532

Scroll to Top