Ledige jobs

Vi er en smal organisation med ca. 20 medarbejdere og en relativt lille personaleudskiftning.

Vi slår altid vores ledige stillinger op her på hjemmesiden såvel som i den lokale presse og/eller andre jobformidlingsplatforme.

Ønsker du at søge job på Kalundborg Havn, skal du sende din ansøgning til:

job@kalundborghavn.dk

Du er også velkommen til at søge uopfordret. Vi skal dog gøre opmærksom på, at din ansøgning vil blive slettet/destrueret umiddelbart efter læsning, da vi ikke gemmer jobansøgninger af hensyn til Persondataforordningen. Kun i tilfælde af, at vi reelt skulle have et ledigt job, der matcher din ansøgning, vil vi gemme ansøgningen og kontakte dig for at lave en aftale.

Økonomi- og regnskabsmedarbejder

Vil du være en del af en spændende virksomhed i stor vækst?

Kalundborg Havn søger en økonomi- og regnskabsmedarbejder til en nyoprettet stilling. Vi leder efter en engageret og dygtig kollega, som har erfaring med bogføring/registreringer, afstemning, moms, løbende rapportering og regnskabsudarbejdelse og kan arbejde med forskellige økonomiopgaver.

Kalundborg Havn er inde i en spændende udvikling med stor vækst og har i 2022 modtaget prisen som årets virksomhed i Kalundborg Kommune. Kalundborg Havn beskæftiger mere end 20 engagerede medarbejdere med det fælles mål at yde vores kunder den bedst mulige service samt medvirke til at sikre yderligere fremgang og vækst for Kalundborg Havn, herunder at medvirke til udviklingen af erhvervslivet i Kalundborg kommune og på Sjælland. Vi er i proces med at blive en fuldt digitaliseret virksomhed.

Det er vigtigt, at du tager ejerskab over dine arbejdsopgaver, er ansvars- og kvalitetsbevidst samt har forståelse for detaljen. Stillingen refererer til kontorchefen for Kalundborg Havn.    

Dine primære arbejdsopgaver

 • Registrering og kontering af fakturaer i ERP-system
 • Kreditorbetalinger og afstemning af kreditorer
 • Deltagelse i måneds- og årsafslutninger
 • Deltagelse i udarbejdelse af den løbende rapportering til ledelsen
 • Deltagelse i udarbejdelse af årsrapporten
 • Moms- og punktafgiftsafstemninger
 • Medvirke til optimering af de digitale forretningsgange
 • Mulighed for mere controller orienterede opgaver
 • Medvirke til løsning af øvrige økonomi- og regnskabsopgaver

Dine kvalifikationer

 • Uddannelse inden for økonomi og regnskab
 • Løsningsorienteret, proaktiv og trives i et uformelt miljø
 • Positiv og omstillingsparat
 • Erfaring med Microsoft Dynamics 365 Business Central er en fordel, men ingen betingelse
 • Flair for IT og bruger af Microsoft Office-pakken

Løn- og ansættelsesvilkår

 • Stillingen aflønnes efter kvalifikationer og i henhold til overenskomst, god pensionsordning
 • Stillingen er 37 timer inkl. frokostpause.
 • Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rette person

Ansøgningsproces:

Send din motiverede ansøgning og CV via https://www.jobindex.dk/jobannonce/464000/oekonomi-og-regnskabsmedarbejder. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Samtaler holdes løbende, og processen slutter når den rette person er fundet, dog senest medio december.

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte kontorchef Claus Reinert på tlf. 2762 6965. Du kan læse mere om Kalundborg Havn på www.kalundborghavn.dk

Kalundborg Havn søger kranførere

Kalundborg Havn oplever stor vækst og søger derfor nye kranførere til at betjene vores container-mobilkraner af typerne Gottwald og Fantuzzi.

Du skal have certifikat til betjening af Mobilkraner >30 tons – meter, og det vil være en fordel, at du har erfaring med containeroperation i denne type mobilkraner. 

Havnen opererer desuden med to portalkraner, en Sennebogen-mobilkran, en Travelift og en teleskoplæsser. Certifikat til betjening af disse vil være en fordel.

Vi søger medarbejdere til udvidelse af vores kran- og vedligeholdelsesafdeling. Vores nye kollegaer skal sammen med havnens øvrige kranførere og vedligeholdelsesafdeling, udføre krankørsel og vedligeholdelse af havnens anlæg og materiel, samt alle former for forefaldende arbejde.

Vi søger medarbejdere med en høj arbejdsmoral og som tager vedligehold af kranmateriellet og vores øvrige materiel og udstyr som en selvfølge.

Vi laster og losser skibene i alle døgnets timer. Normal arbejdstid er fra kl. 07.00 til 15.30, fredag til kl. 15.00, men du skal være indstillet på, at der forekommer forskydning af arbejdstiden, så både aften- og weekendarbejde kan forekomme. Vi kan tilbyde god løn og pensionsordning i overensstemmelse med gældende overenskomst og indgået lokalaftale med 3F. Der er mulighed for at afspadsere optjent overtid, når det passer ind i havnens øvrige aktiviteter.

Såfremt dette kunne have din interesse, er du velkommen til at kontakte os for yderligere informationer.

Kalundborg Havns Driftsafdeling: 59 53 40 04

Du kan sende din ansøgning og dit CV på: job@kalundborghavn.dk

Alle personlige oplysninger behandles i henhold til GDPR-lovgivningen.

Ansøgninger besvares løbende.

Scroll til toppen