Kalundborg Havn er Årets virksomhed

Fredag den 20. maj blev Kalundborg Havn kåret til ”Årets virksomhed”, da Kalundborgegnens Erhvervsråd ved sit Awardshow 2022 uddelte fem priser til virksomheder, der hver især har udmærket sig inden for deres område. Kalundborg Havn løb med hovedprisen som Årets virksomhed.

”Vi har lagt vægt på, at det skulle være virksomheder, som har en tydelig profil, værdikæde og som har lagt en strategi for deres fremtidige vækst”, sagde Steen Dolberg, områdedirektør i Danske Bank, som har sponsoreret prisen Årets virksomhed, i forbindelse med prisoverrækkelsen.

I indstillingen af Kalundborg Havn som vinder af prisen står der bl.a.:

”Kalundborg Havn har gennemgået en enorm udvikling over den seneste årrække, en klar langsigtet satsning på både containertrafik og cruisemarkedet har båret frugt. Senest har APM Terminals valgt at satse på Kalundborg Havn, ligesom Global Port’s planer for en krydstogtterminal på Kalundborg Havn vidner om, at strategien var rigtigt set og dygtigt ført ud i livet. Kalundborg Havn er ikke alene en veldrevet og spændende virksomhed, den er i høj grad også med til at understøtte den generelle erhvervsudvikling i Kalundborg”.

Havnedirektør Bent Rasmussen tog imod prisen på vegne af Kalundborg Havn.

Scroll to Top