Kalundborg Havn får ny operationel chef

Pr. 1. april er Max-Peter Matthäi, 35, ansat som ny operationel chef ved Kalundborg Havn. Max-Peter har stor erfaring fra havneverdenen og kommer direkte fra en stilling som Operations Manager hos Copenhagen-Malmö Port.

Oprindeligt kommer Max-Peter fra Thorupstrand i Nordvestjylland. Her startede han sin maritime karriere med at fiske ud fra Thorupstrand og Hanstholm. Fiskerbådene var dog ikke nok for Max-Peter, der efterfølgende uddannede sig som skibsfører fra Marstal Navigationsskole. Herefter har han sejlet for Maersk Supply Service i Nordsøen og Vestafrika.

I de sidste syv år har Max-Peter arbejdet for Copenhagen-Malmö Port (CMP), hvor han først har arbejdet som Supervisor og siden som Operations Manager.

Udover den maritime baggrund har Max-Peter også en lederuddannelse fra DI og er pt. i gang med en diplomuddannelse i Operation and Supply Chain Management.

Max-Peter er glad for at være kommet til en havn i vækst og med et stort fremtidigt potentiale. Samtidig ser vi frem til at kunne drage nytte af Max-Peters omfattende viden og erfaring inden for havnedrift.

Scroll to Top