Kalundborg Havn søger løbende kranførere

Kalundborg Havn oplever stor vækst og søger derfor nye kranførere til at betjene vores container-mobilkraner af typerne Gottwald og Fantuzzi.

Du skal have certifikat til betjening af Mobilkraner >30 tons – meter, og det vil være en fordel, at du har erfaring med containeroperation i denne type mobilkraner. 

Havnen opererer desuden med to portalkraner, en Sennebogen-mobilkran, en Travelift og en teleskoplæsser. Certifikat til betjening af disse vil være en fordel.

Vi søger medarbejdere til udvidelse af vores kran- og vedligeholdelsesafdeling. Vores nye kollegaer skal sammen med havnens øvrige kranførere og vedligeholdelsesafdeling, udføre krankørsel og vedligeholdelse af havnens anlæg og materiel, samt alle former for forefaldende arbejde.

Vi søger medarbejdere med en høj arbejdsmoral og som tager vedligehold af kranmateriellet og vores øvrige materiel og udstyr som en selvfølge.

Vi laster og losser skibene i alle døgnets timer. Normal arbejdstid er fra kl. 07.00 til 15.30, fredag til kl. 15.00, men du skal være indstillet på, at der forekommer forskydning af arbejdstiden, så både aften- og weekendarbejde kan forekomme. Vi kan tilbyde god løn og pensionsordning i overensstemmelse med gældende overenskomst og indgået lokalaftale med 3F. Der er mulighed for at afspadsere optjent overtid, når det passer ind i havnens øvrige aktiviteter.

Såfremt dette kunne have din interesse, er du velkommen til at kontakte os for yderligere informationer.

Kalundborg Havns Driftsafdeling: 59 53 40 04

Du kan sende din ansøgning og dit CV på: job@kalundborghavn.dk

Alle personlige oplysninger behandles i henhold til GDPR-lovgivningen.

Ansøgninger besvares løbende.

Scroll to Top