Vil du gerne arbejde på en havn, hvor der er højt tempo, masser af vækst og udviklingsprojekter, og hvor hele byen følger med i, hvad der sker? Og er du skrap til forretningsorienteret drift, hvor man evner at tænke strategisk ift. at balancere omkostninger til løbende vedligehold og stabil drift med ressourcerne til udvikling og udvidelser? Og tænder du på at komme tæt ind i det strategiske beslutningsrum i en af Danmarks større havne? Så er du måske Kalundborg Havns nye operationelle chef.
Kalundborg Havn er på noget af en vækstrejse: Havnen for enden af fjorden har altid været byens nerve, men de senere år har det strategiske fokus ændret sig i takt med samfundsudviklingen, og aktiviteterne omkring Kalundborg Havn er i dag en helt afgørende del af den betydelige udvikling, som præger området. Organisationens primære opgave er at skabe, vedligeholde og forny den havneinfrastruktur og de serviceydelser, der er nødvendige for at sikre konkurrencedygtig sø- og biltransport ind og ud af havnen. Især i de senere år har store udviklingsprojekter fyldt rigtigt meget på havnen, og der er flere på vej.
De ca. 50 virksomheder på havnen er arbejdsplads for næsten 1.000 medarbejdere, men Kalundborg Havn er en mindre organisation med ca. 21 medarbejdere ledet af havnedirektør Bent Rasmussen, der har været direktør siden 1995. Den operative chef er leder for hele driften og al vedligehold, men er også en vigtig repræsentant for havnen ift. kunderne/virksomhederne på havnen – især med udvidelser og nybyggeri. Som operativ chef indgår du også i havnens chefgruppe, som består af 4 personer: Havnedirektøren, kontorchefen, salgschefen og den operationelle chef. Chefgruppen er et strategisk sparringsrum, hvor de vigtigste strategiske beslutninger på havnen drøftes. Det bliver én af den nye operationelle chefs vigtigste opgaver at indgå i dette strategiske rum med sit perspektiv på netop, hvordan det sikres, at Kalundborg Havn til hver en tid kan levere det, der bliver solgt, og som man er kontraktuelt forpligtet til.
Det forventes, at den kommende operationelle chef har erfaring med ledelse – gerne suppleret med en lederuddannelse. Uddannelsesmæssigt kan kandidaten være maskinmester, ingeniør eller have en tredje relevant driftsteknisk uddannelse. Erfaring med det maritime er en fordel, men ikke et krav. Vi forventer dog, at du er en udadvendt, social og innovativ teamplayer, der vil skabe følgeskab og kompetent vil lede drift og vedligehold i et helhedsperspektiv. Man skal med andre ord evne at zoome ind på den daglige drift, men også at bringe dette blik ind i det strategiske rum og i samarbejde med chefgruppen at zoome ud i forhold til visioner og udviklingsprojekter.
Du kan læse meget mere om den spændende stilling i det uddybende notat.
Spørgsmål kan rettes konfidentielt til konsulent hos Mercuri Urval, chefkonsulent Carsten Gløvermose Nielsen, tlf. 3025 9801, carsten.glovermose.nielsen@mercuriurval.com. Du kan også ringe til havnedirektør Bent Rasmussen på tlf. 2324 0680.
Ansøgningsfristen er sat til den 16. januar 2023 kl. 10.00. Der planlægges samtaler 20. og 27. januar. Mellem samtalerne vil der være test og interviews den 25. januar, ligesom MU vil indhente relevante referencer.
Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV hos Mercuri Urval via linket her
(referencenummer DK-09615):